Weekend of geen weekend, er is altijd wel een reden voor een heerlijke cocktail! Maar waar kun je terecht voor lekkere cocktails in Leeuwarden? Wij geven je 4 tips!

Mango Lounge Leeuwarden

Foto via Mango Lounge

Zoals de naam het al zegt, bij Mango Lounge kun je lekker relaxen onder het genot van een hapje en een drankje. De lekkerste cocktails worden voor je klaargemaakt door een ervaren cocktailshaker. Het cocktailmenu is erg gevarieerd, voor alle smaakpapillen is er wel een match!

Lijkt het je leuk om ook een keer te leren shaken? Volg dan een Mango cocktailworkshop om alle fijne kneepjes van het vak te leren van een ervaren bartender! Natuurlijk mag je je eigen creaties ook proeven ;-).

Specialty
De Mango XL, jouw favoriete cocktail maar dan éxtra groot!

Dr. Watson

Foto via Dr. Watson

Dr. Watson is Leeuwarden’s allereerste speakeasy bar. Ga opzoek naar een dokterspraktijk op de Eewal en waan je in een mysterieuze wereld met heerlijke cocktails gemaakt van de meest bijzondere (dokters-)recepten.

Om de smaak van industriële alcohol te verbloemen verwerkten de bartenders tijdens de drooglegging limonade en vruchten in hun drankjes. Het betekende de geboorte van de cocktail.”
– Dr. Watson

Fellini City Lounge

Fellini bevindt zich direct aan het Zaailand en heeft een heerlijk terras voor de zonnige dagen. Ook binnen is het er super strak, modern én gezellig. De kaart heeft een italiaans tintje, je kunt hier bijvoorbeeld ook terecht voor een heerlijke pasta of pizza!

Maar daar gaat het op dit moment natuurlijk niet om. Wat betreft de cocktails: de keuze is reuze en daar worden we blij van! Van classics tot specials en van new style tot 0.0:
voor een goede cocktail kun je bij Fellini zeker terecht!

Kelder65

Foto via Kelder65

Strijk neer op een van de comfortabele zithoeken en laat je verwennen onder het genot van een hapje en een drankje. De sfeer bij Kelder65 is ongedwongen en erg gezellig. Het personeel is ervaren en denkt graag met je mee om een passende keuze te maken. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd en zijn er vaak lekkere cocktail specials.

Proeven moet je natuurlijk helemaal zelf doen, maar wij kunnen je met zekerheid zeggen dat je bij Kelder65 heerlijk kunt genieten van de sfeer en een lekkere cocktail!