Een verfrissend, modern concept gevestigd op het Ruiterskwartier in Leeuwarden. Voor alle leeftijden en ieder zijn smaak is er bij Lazy Lemon genoeg om van te genieten!

Verschillende heerlijke geuren komen je tegemoet wanneer je Lazy Lemon binnenstapt. Door de grote ramen aan de voorkant van het pand is het binnen licht en doet het nog ruimer aan dan het al is.

Op de begaande grond zijn verschillende zitplekken; neem een relaxed kopje koffie in een fijne stoel bij het raam of een heerlijke lunch aan een ruime tafel. Ook is er Wifi en stroomvoorziening aanwezig. Bijvoorbeeld voor studenten of andere creatievelingen die met hun laptop willen komen werken onder het genot van een vers gebakken taartje of een lekkere daghap.

Week happen om van te smullen

Wekelijks worden er via de sociale kanalen van Lazy Lemon drie verschillende “happen” gecommuniceerd; één luxe versie en twee iets simpeler maar op een bewuste wijze gekozen. Natuurlijk zit hier ook altijd een vegetarische keuze bij.

Daarnaast staat er op het menu ook genoeg lekkers van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat; broodjes, burgers & pad thai, maar ook American pancakes of sushi in a bowl. Ook voor de vegetariërs staan er vele keuzes op de uitgebreide menukaart die ieder half jaar wordt vernieuwd.

Maar er is meer..

Er is nog een verdieping. Via een brede trap, waarvan de afstand van de treden speciaal is verlaagd voor de kinderbenen, komen we langs een enorme wandschildering van een knalgele citroen.

Op de verdieping zelf is, net als op de begaande grond, een uitgebreide bar te vinden. Dit zorgt ervoor dat niet alles via de trap hoeft te worden vervoerd en dat er snel geserveerd kan worden. Ook bevindt zich op deze verdieping een grote speelhoek voor de kids met genoeg kleurpotloden, zitzakken en een televisie zodat de kleintjes zich ook prima kunnen vermaken.

Waarom Lazy Lemon?

Eigenlijk heel simpel: lazy staat voor een heerlijke plek waar iedereen welkom is om te luieren oftewel te loungen. Lemon is uiteraard Engels voor citroen en is gebruikt omdat citroen in ontzettend veel gerechten wordt gebruikt, een leuk feitje toch?!

Al met al een super gezellige hotspot om zeker een keer iets lekkers te proberen!

Blijf vooral ook op de hoogte over de happen en ander leuk nieuws via de Lazy Lemon Instagram of Facebook.

Adres
Ruiterskwartier 135A, Leeuwarden

Openingstijden

Maandag10:00 – 23:00
Dinsdag10:00 – 23:00
Woensdag10:00 – 23:00
Donderdag10:00 – 23:00
Vrijdag09:00 – 23:00
Zaterdag09:00 – 23:00
Zondag09:00 – 23:00