Valentijn… sommige mensen zijn er gek op en anderen hebben er helemaal niks mee. Maar of je nou wel of geen date hebt, het wel of niet romantisch wilt hebben, dan is er in Leeuwarden voor ieder wel wat te doen!

Ga op blind date!

First dates, zonder grote camera’s maar wel échte blind dates. Proefverlof tovert haar Voorarrestzaal op 14 februari om tot een heus First Dates Café! Ben jij of ken jij iemand die wel een leuke blind date kan gebruiken? Geef jezelf dan op, beleef een hele speciale Valentijn en wie weet schiet Cupido wel raak!

Zie jij zo’n blind date wel zitten? Geef je dan voor 4 februari op met je naam, foto, leeftijd, iets leuks over jezelf en waarom je de blind date wel ziet zitten en stuur dit naar info@proefverlof.frl. Wie weet heb jij wel een match en word je uitgenodigd om te komen dineren op 14 februari!

Samen een lekker hapje eten

Novelle Leeuwarden
Bij Novelle kun je tijdens Valentijn genieten van een geweldige avond met de persoon waarvan jij houdt. Je hoeft dus niet met je date te komen, maar geniet van deze avond met je tante, opa, buurman of zusje, alles mag als het maar een bijzondere avond wordt. Reserveren doe je via Novelle Leeuwarden.

Post Plaza
Een bijzondere avond beleven? Bij Post Plaza kun je genieten van een speciaal menu voor Valentijn bestaande uit een 3-gangen Sharing Dinner, lekker romantisch dus! Graag vooraf reserveren via Post Plaza Leeuwarden.

Roast Leeuwarden
Romantisch eten zonder poespas? Ga dan gewoon gezellig a-la-carte eten bij Roast! De menukaart is zeer gevarieerd en het is zeker aan te raden om voor de 14e te reserveren zodat je zeker weet dat je een plekje hebt! Scoor je tafeltje via Roast Leeuwarden.

Tao Leeuwarden
De hele avond genieten van heerlijke hapjes en drankjes? Dan kun je terecht op de Stationsweg! Geniet onbeperkt van heerlijke sushi bij Tao Leeuwarden. We raden je aan van tevoren even telefonisch te reserveren zodat je zeker bent van een tafeltje!

Tao Tapas
Geen fan van Sushi? Dan kun je op de Stationsweg voor heerlijke mediterraanse hapjes terecht bij het zusje van Tao: Tao Tapas! En ook hier geldt het, reserveer op tijd!

❤ Saray Leeuwarden
Laat je verrassen door de turkse specialiteiten van Saray. Op 14 februari word je verwend met een speciaal samengesteld 4-gangen menu van allerlei Turkse lekkernijen. Reserveren doe je via Saray Leeuwarden.