Het gonst al een aantal maanden door Leeuwarden, er zou zich ergens in de stad een geheimzinnig café bevinden waarvan het adres volkomen onbekend is. Een café zonder adres? Ja zeker!

Dr. Watson is een zogenaamde “speakeasy bar” en wel de allereerste van Leeuwarden. Een speakeasy bar kenmerkt zich door een lastig te vinden locatie en het nodig hebben van een wachtwoord om binnen te komen. Je moet dus wel wat Sherlock Holmes skills hebben om een drankje te kunnen nuttigen bij deze bijzondere dokterspraktijk.

Dokterspraktijk? En wat voor een dokterspraktijk? Eentje waar je voor al je fysieke- en mentale klachten terecht kan en een goed voorschrift krijgt in de vorm van een smaakvolle cocktail of iets anders lekkers om de pijn te verzachten.

“Om de smaak van industriële alcohol te verbloemen verwerkten de bartenders tijdens de drooglegging limonade en vruchten in hun drankjes. Het betekende de geboorte van de cocktail.”

Dr. Watson Leeuwarden
Foto via Dr. Watson
Dr. Watson Leeuwarden
Foto via Dr. Watson
Dr. Watson Leeuwarden
Foto via Dr. Watson
Dr. Watson Leeuwarden
Foto via Dr. Watson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natuurlijk kan je bij Dr. Watson gewoon een gezellig avondje borrelen met een hapje en een drankje, maar voor de echte Sherlocks onder ons wordt het helemaal een feest als je de bar hebt weten te vinden want -ja, echt waar- er is een moord gepleegd en die moet JIJ oplossen! 

Ga gauw eens opzoek en beleef deze unieke ervaring bij Dr. Watson!

Adres
Zoek op de Eewal naar een dokterspraktijk

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 20:00 – 03:00
Vrijdag 20:00 – 03:00
Zaterdag 20:00 – 03:00
Zondag Gesloten