Stek Leeuwarden: een ontzettende hippe én heerlijke aanwinst voor de stad! En wat een leuke locatie ook, Stek heeft zich gevestigd in het oude brugwachtershuisje op de Harlingersingel. Daarnaast heeft het ook nog een terras aan het water met uitkijk op de Oldehove en de Prinstentuin. Wat willen we nog meer?

Al het lekkers bij Stek Leeuwarden

Of je nu zin hebt in een goed ontbijtje, een lekkere lunch, een stevige borrel of zelfs een diner, bij Stek Leeuwarden kun je voor alles terecht. De menukaart is helemaal een feestje als je een keer zin hebt in iets anders zoals bijvoorbeeld American pancakes, wraps of zelfs een pokebowl, YUM! Aan frietjes ook geen gebrek, zo is er de keuze uit verse boerenfriet of zoete aardappel friet met truffel mayonaise.

Voor vers gemaakte sappen ben je bij Stek ook aan het juiste adres. Ook deze zijn weer net weer even anders dan we vaak gewend zijn. Zo heb je bijvoorbeeld de Biet Booster, een rijkelijk gemixte sap van biet, gember, appel en wortel. Heb je liever een shotje gember appel? Ook geen probleem!

Natuurlijk gaan we niet alles verklappen maar Stek Leeuwarden heeft nog veel meer te bieden. Naast dat je er lekker even kunt gaan zitten is er ook een mogelijkheid tot catering, afhalen en thuisbezorgen. Voor ieder wat wils!

En nu hebben we het nog niet eens gehad over de ontzettend hippe en gezellige inrichting, onze complimenten! Lekker fris en modern, hierbij een kleine sneak peak:

Stek Leeuwarden
Foto via Stek Leeuwarden
Stek Leeuwarden
Foto via Stek Leeuwarden

 

 

 

 

 

Stek Leeuwarden
Foto via Stek Leeuwarden
Stek Leeuwarden
Foto via Stek Leeuwarden

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je Stek graag in de gaten houden en worden verlekkerd door al het moois dat zij dagelijks op hun socials plaatsen, volg ze dan vooral even op Facebook en Instagram.

Kijk voor de uitgebreide menukaart ook eens op de website van Stek Leeuwarden.

Adres
Harlingersingel 2 8913 CJ Leeuwarden
(in het oude brugwachtershuisje)

Openingstijden

Maandag 11:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 20:30
Vrijdag 09:00 – 20:30
Zaterdag 09:00 – 20:30
Zondag 11:00 – 18:00