In oktober 2016 opende Restaurant Mimma haar Italiaanse deuren in de gezellige Kleine Kerkstraat.

Eigenaren Donatella & Cosmo hadden een ommekeer nodig in hun leven en besluiten het mooie Italië in te wisselen voor Nederland. Doordat Donatella jaren geleden kennis heeft gemaakt met Leeuwarden, lijkt dit de perfecte locatie om een nieuw avontuur te beginnen.

Wanneer men de deur opent verlaat men Nederland en stapt men het Italiaanse Umbrië binnen. Het eten bij Mimma is gebaseerd op de oude recepten van grootmoeder. De gerechten kunnen worden gecombineerd met heerlijke Umbrische wijnen.

Het unieke aan Mimma is dat het menu gedurende het jaar met het seizoen mee verandert. Het menu zal daardoor ook nooit gaan vervelen! Zoals de echte Italianen kan je uitgebreid dineren beginnend met een antipasto. Als tussengerecht heeft is er keuze uit verschillende vers gemaakte pasta’s of risotto. De hoofdgerechten bestaan uit overheerlijke vis- en vleesgerechten, wederom seizoengebonden. Na al het lekkers is het natuurlijk ook nog tijd voor een toetje. Liefhebbers kunnen het absoluut bij Mimma niet overslaag: de échte tiramisu. Het complete menu is te vinden op de website.Restaurant Mimma Leeuwarden

Adres
Kleine Kerstraat 19 8911 DL Leeuwarden

Telefoon
058 25 04 990

Openingstijden
Van woensdag tot en met zondag tussen 12:00 en 14:00 uur kan je genieten van een heerlijke Italiaanse lunch. Vanaf 17:00 uur is iedereen van harte welkom voor het diner.