Stap op de Tweebaksmarkt binnen in de wereld van Novelle. De zaak is geïnspireerd door een nieuwe wijk in Marrakech en heeft alles behalve alledaagsheid. De eerste indruk straalt perfectie uit, het heeft geheel haar eigen stijl en representeert een concept dat in Leeuwarden van een geheel nieuwe kwaliteit is.

Bij Novelle is alles net even anders dan we gewend zijn en dit is terug te zien in
de service, het menu, het personeel en natuurlijk het ontzettend mooie uiterlijk!

Alles voor de gast bij Novelle

Niet alleen heeft de zaak een creatieve uitstraling, vooral in de opmaak van het eten komt de creativiteit weer terug. Het menu bestaat uit 5 vlees, 5 vis en 5 vegetarische gerechten. Er is dus genoeg keuze. Heb je zin in vlees én vis? Dan maakt de chef gewoon een portie van beide. Ook qua kosten is er in het menu onderscheid gemaakt. Zo kun je er een lekkere hap scoren voor wat minder geld, maar je kunt er ook uitgebreid genieten van luxueuze gerechten.

Novelle Leeuwarden
Foto via Novelle
Novelle Leeuwarden
Foto via Novelle

 

 

 

 

 

’s Avonds kun je er niet alleen terecht voor het diner, blijf ook zeker na het diner genieten van een heerlijke cocktail en wat bijpassende bites. De bites zijn zeker ook geen standaard hapjes, we kunnen gerust zeggen dat de chef alles op een nieuwe maar vooral hippe manier aanpakt.

Een super sociale hotspot waar mensen elkaar kunnen ontmoeten
en gezamenlijk kunnen genieten van nieuwe smaken en ervaringen

Niet alleen de service en het eten is meer dan uitnodigend, de gehele uitstraling van Novelle is tot in de details uitgewerkt. Van een heuze ‘pink-room’ met wat meer privacy tot een comfortabele ronde zithoek waar je met een groter gezelschap kunt genieten. Nieuwsgierig geworden?

Natuurlijk hierbij ook een kleine sneakpeak binnen bij Novelle:

Novelle Leeuwarden
Foto via Novelle
Novelle Leeuwarden
Foto via Novelle

 

 

 

 

 

Check voor meer informatie de website of volg Novelle via Instagram!

Adres
Tweebaksmarkt 47 8911 KW Leeuwarden

Openingstijden

Maandag 12:00 – 23:00
Dinsdag 12:00 – 23:00
Woensdag 12:00 – 23:00
Donderdag 12:00 – 01:00
Vrijdag 12:00 – 01:00
Zaterdag 12:00 – 01:00
Zondag 12:00 – 23:00