Grand Café Z bevindt zich in het Z gebouw op het Zaailand. Dit is niet zomaar een café, maar eentje die dezelfde missie en focus deelt als de rest van het gebouw: het is volledig gericht op (flex) werkplekken in hartje Leeuwarden. Plezier en werken kan in Gebouw Z dan ook gecombineerd worden met de gastvrijheid en service vanuit Grand Café Z.

Wat ooit begon als een mobiele koffiebar, groeide uit tot een koffiebar in de Bibliotheek van Leeuwarden. Maar er waren nog meer dromen: Grand Café Z. Het café biedt naast flexplekken natuurlijk eten en drinken, maar het uiteindelijke doel is de combinatie ervan waar je op een relaxte manier ook andere flexwerkers kunt ontmoeten in een zakelijke omgeving.

De zogenaamde “Z-Community” is ontstaan door de eigen behoefte aan een (flex)plek in Leeuwarden. De community biedt dan ook verschillende mogelijkheden: je kunt er bijvoorbeeld terecht op dagbasis maar ook op maandbasis.

Z praat

Iedere donderdagmiddag wordt Z praat georganiseerd. Gastheer Pieter Dijkhuis zal dan tijdens een interview vragen stellen aan een ondernemer. Ook kunnen er natuurlijk vragen gesteld worden. Het doel van Z praat is om ondernemers en professionals met elkaar in gesprek te laten komen in een ongedwongen sfeer.

Eten, drinken én flexwerken bij Grand Café Z

Vanaf 8 uur ‘s ochtends kun je op een doordeweekse dag terecht bij Grand Café voor een goed ontbijt om de dag mee te beginnen. Je kunt er dus vroeg je dag beginnen onder het genot van een kopje koffie.

Een kopje koffie? Zeg maar gerust de nummer 6 koffie van Nederland!

Tussen 11 uur en 3 uur is er een uitgebreide lunchkaart die varieert van heerlijke soepjes, tot warm belegde broodjes, salades of zelfs lekkere wraps. Meer interesse in een compleet lunchpakket? Geen probleem, ook hierin heb je maar liefst vijf verschillende keuzes!

Ook het diner kan geheel worden aangepast naar de wensen van de gast. Zo kun je er uitgebreid dineren vanaf 1 gang tot wel 5 gangen en dit is altijd een verrassing. Natuurlijk kun je van te voren wel je wensen en/of allergieën doorgeven. Een wijn of bier arrangement is bij het menu ook een van de mogelijkheden. Toch liever iets minder uitgebreid? Dan zijn er ook nog de wekelijkse Z klassiekers voor maar €12,50 waar je kunt kiezen uit een vlees-, vis- of vegetarisch gerecht.

Grand Cafe Z

Grand Cafe Z

 

 

 

 

 

Check voor meer informatie de website van Grand Café Z.

Adres
Gebouw Z
Zaailand 106 8911 BN Leeuwarden

Openingstijden

Maandag 08:00 – 22:00
Dinsdag 08:00 – 22:00
Woensdag 08:00 – 22:00
Donderdag 08:00 – 22:00
Vrijdag 08:00 – 00:00
Zaterdag 10:00 – 00:00
Zondag Gesloten